Frumos. 2 Saptamani & still counting! :D

Pe scurt. Sunt in orasel acum. Nu am mai coborat de o saptamana aici. Ciudat e sa vezi masini si oameni diferiti si magazine si chestii de astea. Am 2 saptamani si 2 zile cred de cand sunt aici. Am coborat de 3 ori in oras. Prima oara dupa 1 zi, apoi dupa 3 zile, apoi dupa 1 saptamana. Ma intreb cand voi mai cobori data viitoare. E tare bine acolo sus. In padure.

E cel mai bine. Fac tot felul de chestii si ma gandesc la tot felul de chestii si simt tot felul de chestii. E diferit fata de inceput. Acum nu mai privesc totul ca un total, o fericire general, incet incet incerc sa ma integrez si sa inteleg mai mult, sa cunosc oamenii, indivizii. Si e din ce in ce mai minunat pe zi ce trece!

E bine. Nici nu mi-as fi imaginat ca exista oameni atat de frumosi intr-un singur loc. Cum s-au gandit ei sa se adune aici, nu stiu exact, dar e minunat pur si simplu.

Timpul trece altfel. Aici. Pur si simplu. trece altfel. Si e minunat. Nu prea stiu ce sa scriu, decat ca sunt fericita :)

  del.icio.us this!

2 Responses so far »

 1. 1

  fanny said,

  July 18, 2010 @ 6:41 pm

  sa nu te sinucizi de atat fericire

 2. 2

  Carter Ingram said,

  October 17, 2013 @ 6:28 pm

  fetelor, ce parere aveti despre ultralipo? pe alte site-uri am citit tot felul de chestii pro si contra. eu am ramas cu putina burtica dupa nastere. bebe are 1 an. si innainte aveam putina burtica. teoretic cu o sedinta as scapa de ea. maxim 2.

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words