Ziua Europei cu cea mai mare bucurie

Gata. Spania scrie pe mine. Fericire mi-ar placea sa scrie deasemenea. Iar inceputul e mai mult decat promitator, mai mult decat m-as fi asteptat. Am facut ataaaaaaaatea chestii azi, pe care nu le-as fi putut face “acasaica”. Am cantat, am dansat, am baut palinca, am sarbatorit ziua Europei. Cu bucurie. Impreuna cu sute de alti oameni de toate natiile. Pur si simplu spontaneitate. Ceea ce imi lipsea si ceea ce ne lipseste. Spontaneitatea de a incepe “fiesta” pe strada. Acum. De a trece de la muzica la dans la teatru, iar la dans, iar la muzica. Pur si simplu. Din senin. Aceeasi oameni. A fost minunat sa fiu alaturi de oameni ataaat de linistiti si relaxati, care pur si simplu … se bucurau! Bucurie! :)

Lavinia. Tare ma bucur ca am ales sa trec prin Madrid in drumul meu spre Sud. Tare ma bucur. Conexiunea e acolo. Vorbim, nu vorbim, e acolo. Conexiunea! Ne gandeam noi demult ca poate om fi suflete pereche. Dar ne certam prea mult. Dar din iubire si prea multa simpatie. Citisem undeva ca sufletele pereche te arata pe tine insuti, nu trebuie sa stai cu ele. Trebuie sa iei cel mai bun si sa inveti. Si atat.

A fost o mare sarbatoare azi cu tot felul de oameni. Cand am ajuns, era fix teatrul Masca cu dansuri si muzica romaneasca! Nu s-o fi dansat si didina un pic cu batisca? Ba cum sa nu! Nu o fi baut o chestie de fructe de baobab dina ech Senegal? Ba chiar da! Nu o fi vazut un domn care facea echilibristica si transmitea emotie prin toti porii? Ba da, s-a si emotionat! Si apoi break dance cu niste baieti. Si apoi dans din Balcani. Ce minunat! Toata lumea dansa. TOATA LUMEA! Minunat sa simti energia in aer. Minunat! DA!

Si era un perete cu desene ce semnificau o casa. Si ma gandeam DAAAAA. Casa mea nu are pereti. Nu are pereti!  Nu are pereti!!! Si apoi si bicimania galbena! Minunat, doamnelor si domnilor. Eu voi fi fericita. Va promit :)

  del.icio.us this!

2 Responses so far »

 1. 1

  ruxi said,

  May 10, 2010 @ 9:28 am

  didi ce ne bucuram :) salutari si de la dovlecelul meu!
  pare minunat din poze si ma bucur pentru momentul tau de fericire
  te pupi draga didi si abia astept urmatorul post :D

  pacea

 2. 2

  alexica said,

  May 10, 2010 @ 2:31 pm

  didilica, tipa care a fost acolo recomanda o pestera in loc de cort. desi e mai greu sa gasesti o pestera neocupata this time of the year :D

  sau poate sa/ti pui cortul intr/o pestera.
  si sa te feresti de un tip santiago, care/i cam dus :) )))

  si mai recomanda si sa nu uitam castravetii :D

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words