sa nu uitam pajistea galbena

Am o gramada, gramada de lucruri si imagini in minte, si as vrea sa nu le pierd. As vrea sa le scriu, sa le desenez, sa le pictez, sa le surprind. Sa imi ramana in minte mereu. Sa imi schimbe modul in care privesc lumea. Sa nu uitam momentele minunate.

Imi vin in minte o pajiste galbena, multa verdeata si in spate marea, gustul de clatite cu dulceata de visine, melodia Ciudat de la Luna Amara, concertul prea minunat, luna cea mare si frumoasa care iesea din apa, culorile, tot galbenul pe care l-am vazut mai mult ca niciodata in viata mea, tricolorul, dinozaurul mov si etc :) Imi vine in minte imagini, senzatii, stari, sentimente, ganduri pe care nu as vrea sa le pierd. NU. Sunt ale mele. Le iau cu mine. Sa nu uitam…

Si fazanul si D si X si W. Si soarele si vantul. Si distrusii. Si esecurile 5 din 20. Si murdarica si placinta si pateul si marul. Si catifeaua :) Si sticla de vin rosu si alte minuni. Si melcii, si nisipul si verdele. Si tot. Si Fluturii Nu Mai Au Stomac.

Si fericirea. Sa nu uitam clipele de fericire :) Nu le uitam. Nu vom mai fi tristi de acum inainte, pentru ca nu uitam clipele de fericire.

M-am ars. M-am prajit. M-am topit. De tot. Mai ales pe nas :)

  del.icio.us this!

2 Responses so far »

 1. 1

  mada said,

  May 2, 2010 @ 7:44 pm

  sa nu uitam marea,ochii pe care i-am iubit,cartile,rasul,esarfele,sotronul,cortul,sandwichurile cu snitzel , cascavala si salam de sibiu de la brasov,voia buna,geo,concertele,ciorile vopsite,axi,pantalonii cu dungi verticale colorate…:0) sa nu ne uitam pe noi!

 2. 2

  castravete said,

  May 2, 2010 @ 7:47 pm

  frate, eu am uitat sotronul :) ) cand am jucat noi sotron in vama? geo era ala cu mingea? :) ) iar ciorile vopsite sunt de fapte ciorvi perverse :p

  in rest, amintim TOT! :) Mi Nu NaT :D in ce an am fost noi? 2008? :) 2007? 2006? :) Toate variantele? :D

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words