Hai sa scriem.

Gata. Incepem. Mai incepusem eu de tare multe ori, dar de fiecare data nu am putut sa compun nici macar 2 fraze coerente. Hai ca poate luna aprilie e cu noroc, sau cel putin sfarsitul lunii. Ca inceputul a fost cel mai prost inceput de primavara ever. Cu gandit mult, panica, regandit mult, si iar gandit si analizat si de astea.

DAR gata. Acum scriem. Ce sa scriem? Lucruri imbucuratoare. A, ce am invatat eu lunile asta. Cel mai important!!!! E sa iei decizii repede, pentru ca procesul de a nu lua decizii si a te gandi e cel mai intunecat proces. Vai, ce nasol e sa te gandesti incontinuu la ce vei face si sa te tot gandesti sa analizezi toate optiunile. Sa nu ai nicio stabilitate, dar sa te gandesti la cum ar fi… Foarte, foarte, foarte nasol. Dar acum, gata. Stabilitate maica! Stiu ce fac. Stii cum ma simt? De abia acum ma simt libera. Cand aveam 100 de optiuni si ma tot gandeam, nu ma simteam libera deloc. Adica, eram prinsa in ganduri. Acum, acum, acum NU :D Sa stii ce faci e cel mai ok! Chiar daca planul pe care ti-l faci nu e cel mai ok, dar macar e ceva. DA!

Asa. Altceva? Hai sa nu mai scriem despre ce perioada naspa am avut in ultimele 6 luni. Ganduri intunecate, de astea. Foarte. Ganduri intunecate, comunicare deloc. De astea. Nu clasice, nu frumoase, urat. urat. urat. DAR vai, acum e bine!

AAAA. Unde plec. Plec la comunitatile de hipioti din Spania. Habar n-am ce o sa fac acolo. Habar n-am. Dar cred ca o sa fie frumos. Cel putin asa simt eu, ca o sa fie minunat. Nu stiu de ce, dar asa simt. Vai, maica, de cand nu am mai fost si eu un pic bucuroasa. Ce bine e sa fii bucuros. Va doresc tuturor bucurii!!!

Dap. Gata. Ce sa mai scriem? Nu mai scriem mai nimic. A… ba da, scriem ca imi doresc sa fiu LUMINOASA iar :D Si zambareata. Si de astea. Si mi-as dori si planuri pe termen scurt. DA. Adica, nu stiu ce voi face pe viitorul indepartat. Nu mi-am rezervat bilet de intors. Nu stiu daca dau la master, la ce master, daca in Berlin, Copenhaga sau Bucuresti, daca ma duc in India, daca raman in Spania, daca festival, daca un job care sa ma bucure, voluntariat. Habar n-am. Dar acum hai sa ne bucuram un pic de zile fericite! Gata. Bucurie! Cu totii, bucurie. :D

  del.icio.us this!

2 Responses so far »

 1. 1

  Onuk said,

  April 25, 2010 @ 5:40 pm

  Ce bucurie sa regasim ratusca nu luminoasa, dar de-a dreptul fosforescenta!

  Cand pleci la hippiez?

 2. 2

  castravete said,

  April 25, 2010 @ 5:42 pm

  Vai onukule, bucurie si pentru mine :D Ce frumos e sa fii imbucuratooooor de luminooos :D

  8 mai it is. :D Adica … mai putin de 2 saptamani. Adica… acusi :D Mai am si eu timp sa ma duc un pic la mare, in vama, sa imi aleg cel mai frumos cort si sa pun baterii la lanterna si cam asta e. :D Apoi ma duc sa fac hernie de disc caraaaand :D IuHu :D

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words