Ma mut. Garsoniera langa B52 700RON libera

Maine ma mut si de sambata e libera. Uite detaliile cu poze artistice cu tot : )

Pai garsoniera e micuta, vreo 20mp. Intri pe usa, urci cateva scari in spirala si dai de o camaruta cu tot cu bucatarie in ea. Apoi mai e  o baie mica cu o chiuveta, un veceu turcesc care e si loc de dus in acelasi timp. In camaruta exista un dulap, 2 fotolii, o masa, niste rafturi de bucatarie, o bibliotecuta, un covor si un fel de canapea – pat care de fapt e o saltea doar(am scos eu lemnele ca sa fie mai confortabil). Geamurile sunt old fashion si exista si un balcon fals. A, si un tablou cu 2 catei care e uita fix la tine incontinuu si maica domnului pe perete.

Partea frumoasa e ca e langa Cismigiu, la intersectia Popa Tatu cu Bethelot, fix langa B52. Pe jos, faci 15 minute pana la Romana si 20 pana la Universitate. Zona e super linistita si luminoasa, poti umbla noaptea prin zona ca e safe. Si costa 700 RON pret fix pe luna. Cheltuielile sunt in functie de cat consumi. Noi am platit 2 persoane pana in 170 RON/ luna (cu gaze, apa si electricitate). Incalzirea pe gaze si apa calda mereu.

Partea proasta e incalzirea. Exista o soba pe gaze in camera. Consuma putin, e drept – intr-o luna de iarna nu am platit mai mult de 130RON, dar e cam friguroasa. Asta pentru ca nu poti dormi cu soba, nu poti lasa soba aprinsa cand nu esti acasa. Iar cand vii seara e frigut. Dar noi am gasit metode alternative – aprindem si cuptorul si ne incalzim. Dar e un proces asta :)

Casa e veche, e drept. Dar e portocalie! : ) Si na, pret/ calitate se merita intr-un fel daca nu ai pretentii prea mari, dar vrei sa stai in centru si nu prea ai bani. Am stat aici 3 luni si prietena mea 4 luni, dar am gasit ceva mult ok si de asta plecam.

Uite si pozele:
harta berthelot

172356748101819

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words