E wireless in Vama?

Vad maine :D Auzisem ca e la Bibi. Vai de mine, atata mi-ar trebui sa nu fie. Eu trebuie sa trimit CV-uri la pescarii si la macelarii si cum sa fac asta? Cu puterea gandului? Nu, nu, nu.

Scurta pauza in care am facut d-astea, chestiuni administrative. Apa calda, sampon, mancare adevarata, lumina, pat moale, mail, raspuns pe CS, salvat paianjani. Chestii de genul asta. Dar maine, cum ma trezesc, plec iar. Dap, dap, dap. Mi-am gasit un job. Si sper ca pana lunea viitoare(cand se va incheia minunatul job) sa imi iau cu Alexei laptop mic. Dar na, vedem noi.

Eniueiz. Ce am zarit eu zilele astea acolo:

 • azi, 3 fete isi taraiau trolerele pe strada principala :D . si mai vazusem acu vreo 2 zile o fetita mica mica cu un troler mic mic si roz. Dar ea isi cara probabil papusa acolo, in timp ce domnisoarele isi aranjasesera frumos hainele sa nu se motoleasca.
 • am mai vazut vreo 3 biciclisti. 2 sub 10 ani si unul cu bagaje adevarate legate de bicicleta. Ce puternic cred ca era ala.
 • oamenii merg mult mult mult pe pista. Toata lumea spunea: nuuuu, nuuuu asfaaaalt. Si cand colo, mai toata lumea o foloseste. Pe post de trotuar cel mai des. Uneori si masinile o folosesc. Ca na, se merge mai usor. Ca in oras :D
 • protest vineri seara pe pista. Un baiat zimpatic foc (probabil si beat sau chestiuni de genul asta) statea intins pe pista. Asa ca oamenii trebuia sa il ocoleasca si sa se dea jos de pe asfalt, ca el dormea. De fapt, nu stiu daca el dormea de beat ce era sau de anarhist ce era. :D Vroiam sa mergem si noi sa ne asezam langa el si sa il imbratisam. Dar ne-am revenit repede la realitate :D
 • s-au deschis 4 magazine de vise. 4!!! Cam tot atatea, cate supermarketuri exista(asta suna bine, desi nu e adevarat, ca or fi vreo 10 locuri de unde poti sa mananci). Nu mai sunt oamenii aia cu legume si fructe de vanzare, acum oamenii au alte preocupari.
 • am inotat aproximativ 7 m!!! UHU. (fara minge).
 • asta cu multi cocalari e veche. nu dezvolt :D
 • toti oamenii sunt minunati :) M I N U N A T I . Bine, altii mai frumosi decat ceilalti. Dar eu am stat cu cei mai frumosi oameni, asta-i clar. Si mai frumos de atat nu se putea, zdaiseama. :) Pai, nu? Pai, da! :D :D :D

LaterEdit: Dap, e wireless in Vama. Chiar nesecurizat. Zau ca da. Stau din cort. Iote maica, ca s-a stricat si Vama cu tehnologia lor cu tot. da, da. nu, nu.

  del.icio.us this!

1 Response so far »

 1. 1

  ruxeee said,

  July 18, 2009 @ 5:33 pm

  castraveteeeee.mi-e dor de tine.la dracu.te vreau vie acasă.măcar un pic poc…până la marea călătorie iniţiatică.şi mai scrie şi tu noutăţi pe acilişa.să am ce comenta.hai că îţi trimit un mail cu povestea mea.

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words