PLACEBOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Placebo, For what its worth

cel mai fericit om din lume nu se mai misca. sta si se uita in gol si mai sta si cu tastele in deget si de abia mai curge sange prin ele. nu mai am energie, nu mai am deloc putere. oare asa e cand treci in alta stare? someone call the ambulance. there’s gonna be an accident!!!!
mi-ar fi placut sa scriu coerent, sa fac o recenzie de concert frumoasa, in care sa vorbesc de vocea minunata a lui brian, de bassul ala care a scos inima sa faca bum bum bum. de melodiile alea care m-au facut sa tip si sa ma agit mai tare ca niciodata. dupa a 4a piesa am simtit asa ca nu mai pot sa ma misc. am tipat prea mult. am dansat prea mult. am cantat prea mult. am sarit prea mult. Numai bine de fapt. Exact numai bine. Deci asa e starea aia de fericire pura? Sa iesi din tine, sa fii in alta parte si sa nu mai poti face nimic cu corpul tau?
Multumesc Funky!!! Toata viata mea. Pentru aceste 2 ore minunate. Pentru ca ai adus Placebo in Romania. Pentru ca ai facut mii de oameni fericiti. Pentru ca … nu stiu… pentru ca… sunt fericita. Multumesc ca m-ai luat de mana, mi-ai pus cea mai minunata bratara din lume si mi-ai spus: distractie placuta. :) Si a fost mai mult decat placuta. De fapt, a fost placere intr-o stare pura. Sa stau, sa simt muzica, lumina, oamenii de langa mine. TOT. Sunt o hedonista, a carei cea mai mare placere e sa mearga la concerte. Iubesc muzica. Si placebo. Si ab4. Si tot tot tot tot tot tot tot.
IoooooI. Si bisurile alea. Si cand au cantat Meds. Si For What it’s Worth. Si Infrareeeeeeeeeeeeeeed!!!! Si BitterEnd. Si Song to Say GoodBye. Si sinceritatea din voce. Si la sfarsit, cum ne-au multumit. AMAZING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zau. Concertele astea. Starea de iesi din tine. Starea de te misti odata cu muzica. Starea de inchizi ochii pentru ca e prea frumooos. Starea de nu poti sa te mai misti. Starea in care sari ca sa iesi din tine. Starile alea. Si ritmul!!! Si muzica. Si toooot :) tot tot tot :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

  del.icio.us this!

2 Responses so far »

 1. 1

  Fusese Saspus said,

  June 22, 2009 @ 12:06 pm

  ăuăleu, ne dor ochii. zău.

  în altă ordine de idei, placebo nu e ăla cu vocea subţire care cântă “ivri mi enivri iu…”?

 2. 2

  castravete said,

  June 24, 2009 @ 1:17 pm

  oleo. pana am apucat eu sa raspund, sper ca picaturile de ochi au avut efect si ca ne mai reintalnim fara dureri de orice fel.
  placebo e o formatie, tuuuu. ala e vocalul, nu e formatia :D

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words